Şir de SUV-uri împotmolite

Vă mai amintiţi cântecul copilăriei? "...pe o pânză de păianjen şi fiindcă nu se rupea a mai chemat un elefant". Doar că din 2 elefanţi s-au făcut patru. Cum? Vedeţi în clipul video.

Fapta demnă de nişte oameni "bravi" este foarte posibil să aibă pe undeva prin estul Europei, poate chiar în Rusia, unde s-au mai petrecut şi altfel de "hazarduri". După cum spunea şi cântecul copilăriei: "...a mai venit un elefant". Şi tot aşa până s-au adunat 4 elefanţi în mocirlă. Dacă la început era împotmolit doar un Cadillac Escalade într-ajutor i-a sărit un Hummer.

Ce s-a întâmplat mai departe este de-a dreptul haios, după cum puteţi vedea în clipul video.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.