Sistem de sonorizare inedit

Sistemul Virtual - Motor se ocupă cu ajutorul sistemului audio din maşina ca aceasta să se audă precum un bolid dotat cu un motor V8.

Sistem de sonorizare inedit Sistem de sonorizare inedit
Mulţi pasionaţi auto şi-au pus deseori întrebarea "Cum pot să fac maşina mea să sune ca un adevarat supercar?". La un moment se spunea că este imposibil sau că preţul unui sistem audio care să reproducă sunetul unui V8 veritabil s-ar ridica la cel plătit pe o maşină dotată din fabrică deja cu aşa ceva.

Cei de la In.Pro consideră insă că au găsit rezolvarea la aceasta problemă, iar până când nu vom asculta pe viu sistemul lor va trebui să-i credem pe cuvânt. Dispozitivul se conectează la sistemul audio al maşinii dar şi la calculatorul motorului, de unde preia informaţii cu privire la turaţia acestuia. Astfel, şoferului nu-i mai rămâne decât să stabilească volumul la relanti şi să tureze "motorul". În boxe. Un motor V8 italian. Dacă se plictiseşte poate asculta un motor boxer cu 6 cilindri, unul de raliu sau chiar un propulsor de Formula 1.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.