Sistem de supraveghere fals

Aproape jumătate din radarele fixe montate în Marea Britanie nu mai merg.

Sistem de supraveghere fals Sistem de supraveghere fals

O mare parte din sistemul de supraveghere a fost montat în anii 90 şi aproape 40% din cele 1000 de camere de supraveghere nici măcar nu au respectat criteriile de funcţionare ale ministerului de transport, astfel că au fost retrase imediat. Altele s-au stricat în timp, astfel că de cele mai multe ori pe marginea drumului se află doar cutiile.

Britanicii vor evident ca acestea să fie înlăturate, fiind o sursă posibilă de distragere a atenţiei. Însă pentru oficialii din regat treaba este foarte simplă: şoferii văd camerele, merg mai încet şi de aici accidente mai puţine.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.