Sisteme de navigaţie

Cu preţuri ce variază între 500 şi câteva mii de euro, sistemele de navigaţie integrate sunt cu mult mai scumpe decât cele separate, fără a oferi avantaje reale.

Sisteme de navigaţie Sisteme de navigaţie
De ce am alege un sistem de navigaţie integrat? Unii ar putea spune că pur şi simplu îşi permit. Pentru ceilalţi, unităţile separate au preţuri care încep de la 150 de euro, la aceasta adăugându-se flexibilitatea dată de sistemul de operare, facilităţile multimedia, precum şi mobilitatea.

Există anumite facilităţi, cum ar fi ecranul care ar putea fi mai mare decât al unor unităţi externe sau posibilitatea de proiectare a direcţiilor pe ecran, dar dezavantajele sunt mai importante. Adăugarea unor hărţi noi sau a unor upgrade-uri ulterioare necesită contactarea dealer-ului şi costă semnificativ mai mult decât cele pentru modele externe. Apoi, sistemele de navigaţie integrate sunt de multe ori cu un pas în urma celorlalte, lipsindu-le facilităţi precum descărcarea informaţiilor despre trafic în timp real. Un avantaj major al unităţiilor externe este că acestea pot fi folosite cu orice vehicul, mai mult decât atât, ele includ facilităţi multimedia care nu se pretează pe un sistem integrat.

Mai multe pe www.go4it.ro
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.