Site-ul Autopro.ro - locul perfect pentru a cumpăra şi vinde maşini

Mediafax Group relansează site-ul de anunţuri auto Autopro.ro, într-un format nou şi modern, accesibil pentru toţi utilizatorii săi, conceput pentru a satisface perfect nevoile cumpărătorilor şi vânzătorilor de maşini.

Site-ul Autopro.ro - locul perfect pentru a cumpăra şi vinde maşini Site-ul Autopro.ro - locul perfect pentru a cumpăra şi vinde maşini

www.autopro.ro este un ONE STOP SHOP site, locul perfect pentru a cumpăra sau vinde maşini. Utilizatorii pot înscrie anunţuri cu maşini noi sau second hand şi pot alege dintre modalităţile de promovare oferite.

Site-ul pune la dispoziţie patru pachete de promovare, optimizate pentru a asigura o vizibilitate cât mai potrivită a anunţului. Astfel, utilizatorii pot alege pachetul de bază "Business Start-up" şi să îşi asigure vizibilitatea anunţului pe Autopro.ro, pachetele "Business Smart" sau "Business Avantaj", care oferă expunerea anunţului pe prima pagină pentru următoarele site-uri din Mediafax Group: www.promotor.ro, www.prosport.ro, www.gandul.info, www.mediafax.ro, www.descopera.ro, www.go4it.ro, www.apropo.ro, www.one.ro, www.csid.ro, www.showbiz.ro, www.tare.ro, www.121.ro, www.protvmagazin.ro şi www.urban.ro.

Mai mult, pentru posesorii de maşini cu valoare de peste 20.000 de euro, Autopro pune la dispozitie şi pachetul "Business VIP", care asigură promovarea anunţului pe site-urile Ziarului Financiar (www.zf.ro) şi Business Magazin (www.businessmagazin.ro)

www.autopro.ro oferă fişe de fiabilitate tuturor maşinilor disponibile pe site, tutoriale foto pentru maşină, liste de service-uri auto şi spălătorii din România. Website-ul are o categorie dedicată dealerilor auto şi secţiuni ce oferă informaţii utile despre piaţa auto, topuri cu cele mai bune maşini disponibile şi noutăţi cu privire la taxele şi legislaţia în domeniu.

De asemenea, www.autopro.ro va conţine şi o secţiune dedicată serviciilor, unde utilizatorii vor avea acces la asigurări, asistenţă rutieră, roviniete şi multe altele.

În plus, utilizatorii care se înregistrează până la 30 iunie sunt răsplătiţi cu 10 credite gratuite, care pot fi folosite pentru promovarea anunţului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.