Skoda a ajuns la maşina cu numărul zece milioane

Pe 12 octombrie 2011, Skoda a produs automobilul cu numărul zece milioane, în uzina din Mladá Boleslav. Modelul jubiliar este o Fabia Monte Carlo albă.

Skoda a ajuns la maşina cu numărul zece milioane Skoda a ajuns la maşina cu numărul zece milioane

Se pare că săptămâna aceasta este una foarte plină pentru cehii de la Skoda. După ce în urmă cu doar câteva zile a inaugurat linia de producţie a noului model Rapid, în India, producătorul european are acum un motiv de sărbătoare, chiar în ţara sa de origine.

Automobilul cu numărul zece milioane a ieşit de pe linia de asamblare de la fabrica principală a companiei cehe, situată în Mladá Boleslav, iar acesta va fi un punct de atracţie principal în proaspăt renovatul Muzeu Auto Skoda. În acelaşi timp, producătorul îşi confirmă planurile de dezvoltare pentru anii următori.

Atingerea acestei cifre de producţie marchează o altă etapă în dezvoltarea de succes a producătorului. În ultimii 20 de ani, Skoda a reuşit să-şi multiplice de patru ori cifrele de vânzări, la nivel mondial. Din 1991, gama de modele a crescut de la un model, la numărul actual de şapte modele. În timp ce cu ani în urmă se concentra pe Republica Cehă şi Europa, producătorul se bucură în ziua de azi de succes la nivel internaţional, în peste 100 de pieţe.

Pe parcursul strategiei de creştere Skoda, din anii ce urmează, marca va implementa cea mai amplă ofensivă de modele din istoria sa. În următorii doi până la trei ani, va lansa un automobil la fiecare şase luni. La Salonul Auto Frankfurt 2011, producătorul ceh a prezentat conceptul "Mission L", care reprezintă concretizarea unui nou sedan compact. La scurt timp după aceea, Škoda a prezentat presei din Mladá Boleslav noua maşină de clasă mică, "Citigo".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.