Skoda a lansat noul SUV. Acesta atacă Land Rover, Hyundai şi Kia cu toate cele trei motoare ale sale. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 02 mart. 2016 Știri auto

 


Printre lansările mult aşteptate de la Salonul Auto de la Geneva s-a aflat şi conceptul celor de la Skoda denumit VisionS. Conform unor informaţii publicate de Autoexpress.co.uk, noul prototip al cehilor are o lungime de 4,7 metri, o lăţime de 1,91 metri, o înălţime de1,68 metri, şi un ampatament de 2,79 metri. 

La fel ca multe concepte VisionS se bazează pe un sistem hibrid. Vorbim de un motor turbo pe benzina de 1.4 litri de 154 de cai putere, care este asociat cu motor electric ce oferă încă 54 de CP. Dar ”elementul surpriză”, ca să spunem aşa, constă în faptul că noua Skoda va avea un al doilea motor electric amplasat pe puntea spate care împreună cu celelalte două vor produce, în total, 225 de CP.  Din punct de vedere al acceleraţie, conceptul VisionS stă binişor, ajungând de la 0 la 100 km/h în 7,4 secunde, iar viteza maximă este limitată la 200 km/oră.

Vision S va avea ca şi rivali direcţi Land Rover Discovery Sport, Hyundai Santa Fe şi Kia Sorento, dar probabil că le va întrece pe toate trei. În privinţa preţului de pornire acesta se aproximează a fi undeva la 25.000 de lire (33.000 de euro).

Click aici pentru Galeria Foto


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide