Skoda a lansat noul SUV. Acesta atacă Land Rover, Hyundai şi Kia cu toate cele trei motoare ale sale. GALERIE FOTO

Printre lansările mult aşteptate de la Salonul Auto de la Geneva s-a aflat şi conceptul celor de la Skoda ...

Skoda a lansat noul SUV. Acesta atacă Land Rover, Hyundai şi Kia cu toate cele trei motoare ale sale. GALERIE FOTO Skoda a lansat noul SUV. Acesta atacă Land Rover, Hyundai şi Kia cu toate cele trei motoare ale sale. GALERIE FOTO

 


Printre lansările mult aşteptate de la Salonul Auto de la Geneva s-a aflat şi conceptul celor de la Skoda denumit VisionS. Conform unor informaţii publicate de Autoexpress.co.uk, noul prototip al cehilor are o lungime de 4,7 metri, o lăţime de 1,91 metri, o înălţime de1,68 metri, şi un ampatament de 2,79 metri. 

La fel ca multe concepte VisionS se bazează pe un sistem hibrid. Vorbim de un motor turbo pe benzina de 1.4 litri de 154 de cai putere, care este asociat cu motor electric ce oferă încă 54 de CP. Dar ”elementul surpriză”, ca să spunem aşa, constă în faptul că noua Skoda va avea un al doilea motor electric amplasat pe puntea spate care împreună cu celelalte două vor produce, în total, 225 de CP.  Din punct de vedere al acceleraţie, conceptul VisionS stă binişor, ajungând de la 0 la 100 km/h în 7,4 secunde, iar viteza maximă este limitată la 200 km/oră.

Vision S va avea ca şi rivali direcţi Land Rover Discovery Sport, Hyundai Santa Fe şi Kia Sorento, dar probabil că le va întrece pe toate trei. În privinţa preţului de pornire acesta se aproximează a fi undeva la 25.000 de lire (33.000 de euro).

Click aici pentru Galeria Foto


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.