Skoda a pus la dispoziţie 15 Fabia pentru un proiect de car-sharing

Studenţii de la trei universităţi din Praga ...

Skoda a pus la dispoziţie 15 Fabia pentru un proiect de car-sharing Skoda a pus la dispoziţie 15 Fabia pentru un proiect de car-sharing

Studenţii de la trei universităţi din Praga dezvoltă un program de car-sharing numit Uniqway, care este singururul de acest gen din Europa. Producătorul auto Skoda a pus la dispoziţie 15 maşini FABIA şi contribuie astfel la implementarea proiectului. Etapa de testare va începe în Praga la începutul lunii iulie. 

ŠKODA susţine în mod constant tinerele talentele şi le oferă oportunităţi de a evolua în carieră într-o gamă largă de domenii. Din acest motiv, compania lucrează îndeaproape cu numeroase universităţi din Republica Cehă. Cu Uniqway, colaborarea dintre brandul ceh şi cele trei universităţi din Praga a atins un nou nivel: pentru prima dată, un producător de maşini facilitează implementarea unui serviciu de mobilitate dezvoltat de studenţi. 

ŠKODA AUTO şi ŠKODA AUTO DigiLab finanţează proiectul, şi le oferă studenţilor îndrumare. Studenţii au avut grijă de dezvoltarea aplicaţiilor, de designul grafic, de organizarea activităţilor de marketing şi de alegerea vehiculelor.

În cazul în care proiectul, serviciul va fi oferit tuturor studenţilor din cele trei universităţi din Praga. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.