Skoda ajută VW să cucerească India. Cehii vor dezvolta modele pentru această piaţă

Obiectivul este de a dubla cota de piaţă ...

Skoda ajută VW să cucerească India. Cehii vor dezvolta modele pentru această piaţă Skoda ajută VW să cucerească India. Cehii vor dezvolta modele pentru această piaţă

VW a încercat de două ori şi nu a reuşit să câştige un loc pe piaţa indiană. Acum, producătorul auto german este hotărât să reuşească cu ajutorul diviziei sale cehe Skoda şi al unui buget de investiţii de 1 miliard de euro, scrie Ziarul Financiar.

Obiectivul este de a dubla cota de piaţă a VW la 5% pe termen lung. Skoda va dezvolta modele pentru piaţa indiană şi le va asambla tot acolo.

Sarcina Skoda este în parte să pregătească piaţa pentru principala marcă VW, care va produce autovehicule local. Operaţiunile indiene ale grupului ar putea reprezenta un hub pentru exporturi către Asia, Orientul Mijlociu şi Africa. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.