Skoda anunţă producerea lui Karoq cu numărul 250.000. Este cel mai popular SUV al cehilor

Producţia lui Karoq a început la jumătatea lunii iulie 2017.

Skoda anunţă producerea lui Karoq cu numărul 250.000. Este cel mai popular SUV al cehilor Skoda anunţă producerea lui Karoq cu numărul 250.000. Este cel mai popular SUV al cehilor

Acum, la puţin peste doi ani de la începerea producţiei Karoq, producătorul auto ceh a anunţat asamblarea a 250.000 de unităţi aparţinând acestui model. Amplasat la uzina din Mlada Boleslav, vehiculul cu acest număr a fost realizat pe 20 septembrie, cu un finisaj în culoarea Black Magic şi este alimentat de un motor pe benzină TSI de 1,0 litri de 114 CP.

„Această etapă demonstrează cât de popular este Skoda Karoq”, a declarat Michael Oeljeklaus, reprezentant al consiliului pentru producţie şi logistică al mărcii. „Faptul că a trecut doar puţin de doi ani de la începerea producţiei şi deja depăşim numărul de 250.000 de maşini fabricate este un succes uriaş şi subliniază importanţa Karoq în gama noastră de modele.”

Producţia lui Karoq a început la jumătatea lunii iulie 2017 la fabrica Kvasiny, iar din ianuarie 2018, SUV-ul compact a fost realizat şi în Mlada Boleslav. În 2018, compania a reuşit să producă 115.700 de unităţi, în timp ce 97.900 de SUV-uri au fost livrate clienţilor până în acest an.

Pentru anul 2020, Karoq oferă câteva actualizări, cum ar fi introducerea unui nou motor TDI de 2,0 litri diesel cu 190 CP şi 320 Nm cuplu, care poate fi asociat la o cutie de viteze automată DSG cu 7 trepte şi tracţiune integrală ca standard. 

Citeşte şi:

Cât costă Dacia Duster Black Collector, prima ediţie limitată la 500 de unităţi de la Dacia? - Galerie FOTO

Şoferul unui Golf este filmat cum repetă o greşeală de mai multe ori. În final provoacă un accident pe E85 - VIDEO

Percheziţii la Serviciul Permise Giurgiu. Cu ce sumă putea fi „cumpărat” un permis auto

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.