Skoda creează 3000 de locuri de muncă în ţara natală

Preşedintele Skoda Auto, divizie a producătorului auto german Volkswagen ...

Skoda creează 3000 de locuri de muncă în ţara natală Skoda creează 3000 de locuri de muncă în ţara natală

Bernhard Maier, preşedintele Skoda Auto, divizie a producătorului auto german Volkswagen, a anunţat că producătorul intenţionează să creeze aproximativ 3.000 de locuri de muncă la fabricile din Cehia, relatează Reuters.

Maier a adăugat că crearea acestor locuri de muncă depinde de un acord cu sindicatele privitor la introducerea unor schimburi în plus în cadrul fabricilor. Skoda poartă în prezent negocieri salariale cu sindicatele după ce acestea au respins propunerea iniţială lansată de managementul companiei şi au anunţat că se pregătesc pentru o posibilă grevă. 

Sursă: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.