Skoda dezvăluie noi informaţii despre modelul Kodiaq RS - VIDEO

Constructorul ceh Skoda dezvăluie noi detalii despre modelul de top Kodiaq RS, înaintea prezentării sale, care va avea loc la Salonul Auto de la Paris din octombrie.

Skoda dezvăluie noi informaţii despre modelul Kodiaq RS - VIDEO Skoda dezvăluie noi informaţii despre modelul Kodiaq RS - VIDEO

Constructorul ceh Skoda dezvăluie noi detalii despre modelul de top Kodiaq RS, înaintea prezentării sale, care va avea loc la Salonul Auto de la Paris din octombrie. Noutăţile sunt prezentate într-un clip video.

Kodiaq RS va fi primul SUV Skoda oferit cu blocuri optice full-LED, precum şi Virtual Cockpit încă din varianta standard. Totodată, va fi echipat cu cel mai puternic motor diesel din istoria Skoda (240 CP), precum şi o nouă culoare dedicată acestei versiuni cu pretenţii sportive.

Skoda Kodiaq RS va oferi încă din versiunea standard Virtual Cockpit, tabloul digital de bord care permite personalizarea informaţiilor pe care le primeşte şoferul.

O altă noutate este sistemul Dynamic Sound Boost, care amplifică sunetul motorului în funcţie de modul de condus selectat de şofer.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.