Skoda dezvăluie noul model Superb, care va primi şi o variantă Scout - VIDEO

Skoda a publicat un clip video în care prezintă detalii ale noului model Skoda Superb cu facelift, care urmează să fie lansat peste câteva zile.

Skoda dezvăluie noul model Superb, care va primi şi o variantă Scout - VIDEO Skoda dezvăluie noul model Superb, care va primi şi o variantă Scout - VIDEO

Skoda a publicat un clip video în care prezintă detalii ale noului model Skoda Superb cu facelift, care urmează să fie lansat peste câteva zile. Cel mai mare model din gama cehilor va primi o cosmetizare a exteriorului şi tehnologie de la fratele mai mare VW Passat.

Pentru prima dată, modelul Skoda Superb va fi disponibil şi în varianta Scout. Dacă va urma linia lui Octavia Scout, noul model Superb Scout va fi disponibil strict în varianta break, cu o gardă la sol mai mare, protecţii de plastic pe aripi şi bări faţă-spate redesenate.

Premiera mondială va avea loc pe 23 mai, odată cu sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Hockey, eveniment care are loc la Bratislava. Fiind principalul sponsor în ultimii ani, Skoda a ales aceast să lanseze noul Superb cu ocazia acestui eveniment.

ŠKODA SUPERB TEASER from ŠKODA VIMEO PRO on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.