Skoda Fabia GreenLine

Conform ultimelor tendinţe din domeniul auto, marca cehă Skoda a lansat, la Salonul Auto de la Frankfurt, vesiuni ecologice ale modelelor sale.

Skoda Fabia GreenLine Skoda Fabia GreenLine
Skoda Fabia Combi Greenline este unul dintre modelele ecologice lansate la Salon. Maşina este echipată cu motorul diesel de 1,4 litri care dezvoltă 80 CP, propulsorul fiind dotat cu filtru de particule, iar emisiile de dioxid de carbon fiind sub pragul de 110 g/km. Un alt model care va fi lansat în Suedia în decursul acestui an este Skoda Octavia Combi Greenline, maşină care va fi echipată cu motorul de 1,6 litri şi 100 CP, alimentat cu etanol.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.