Skoda Fabia Super 2000 în teste

Skoda a încheiat cu succes testele pe asfalt ale lui Skoda Fabia Super 2000, cu Carlos Sainz în spatele volanului.

Skoda Super S2000În Austria, versiunea de curse Skoda Fabia S2000 a fost supusă unor teste pe asfalt, alături de dublul campion Carlos Sainz. Aceasta nu a fost prima experienţă a lui Carlos Sainz alături de modelele cehe, pilotul spaniol câştigând anul trecut raliul Shalymar la bordul lui Skoda Fabia.

Modelul de curse întruneşte reglementările FIA pentru grupa S2000, fiind dotat cu un motor de doi litri aspirat, cu patru cilindri, o transmisie cu şase trepte secvenţială şi sistem de tracţiune integrală cu trei diferenţiale mecanice. Tot ce mai rămâne de făcut este să-l vedem alergând pe circuitele de rally din întreaga lume, după parcurgerea formelor birocratice de omolagare a maşinii în competiţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.