Skoda încearcă să vândă noua Fabia cu un spot în care îşi sperie clienţii [VIDEO]

Toată lumea ne spune că o să vină vremea în care o să ne conectăm la calculatoare, la propriu. Ei bine, Skoda a ales să-şi promoveze subcompacta Fabia printr-un spot în care sperie potenţialii clienţi. Dar până la urmă se termină cu bine.

Skoda încearcă să vândă noua Fabia cu un spot în care îşi sperie clienţii [VIDEO] Skoda încearcă să vândă noua Fabia cu un spot în care îşi sperie clienţii [VIDEO]

Tu cum mai reacţiona dacă ai vedea că vănzătorul care încearcă să te convingă să cumperi o maşină nouă îşi conectează un cablu USB în braţ? Fiindcă oamenii din videoclipul de mai jos s-au cam speriat.

E vorba despre o reclamă la noua Skoda Fabia, difuzată în Australia (da, Skoda vinde maşini în Australi), care ne spune că nu e nevoie, totuşi, să îţi pui un implant, fiindcă sistemul de infotainment are nevoie doar de o conexiune la smartphone-ul tău.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.