Skoda îţi pune atenţia la încercare cu această reclamă la noua Fabia. VIDEO

La prima vedere, spotul publicitar din videoclipul de mai jos ar putea lăsa impresia că este cel mai plictisitor din lume. Dar trebuie doar să ai răbdare până la sfârşit ca să vezi că nu e chiar aşa.

Skoda îţi pune atenţia la încercare cu această reclamă la noua Fabia. VIDEO Skoda îţi pune atenţia la încercare cu această reclamă la noua Fabia. VIDEO

Oficialii Skoda se laudă cu designul atrăgător al noii Fabia într-un spot publicitar filmat în Londra. Doar că, la prima vedere, s-ar putea să spui că e cea mai plictisitoare reclamă din lume, fiindcă nu se întâmplă nimic, în afară de vorbele spuse în fundal de un personaj masculin.

Evident, lucrurile nu stau chiar aşa, dar mai bine verifici în videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.