Skoda Karoq şi Skoda Kodiaq primesc un update consistent

Autor: ProMotor 17 iul. 2019 Știri auto
Skoda Karoq şi Skoda Kodiaq primesc un update consistent

Modelele Skoda Karoq şi Skoda Kodiaq vor primi câte un update consistent pentru 2020, cu dotări noi de siguranţă şi confort.

Sistemul opţional Side Assist este acum disponibil pentru Kodiaq şi Karoq, urmând să înlocuiască Blind Spot Assist. Astfel raza de funcţionare a crescut de la 20 la 70 de metri, iar noul sistem foloseşte doi senzori care detectează maşinile care se apropie din lateral sau care se află în unghiul mort al oglinzii. Totodată, marcajul sistemului va fi mai vizibil, iar intensitatea avertizării luminoase va putea fi setată. Sistemul Rear Traffic Alert face parte din Side Assist şi identifică obiectele care se deplasează în spatele maşinii în timp ce Kodiaq sau Karoq se află în marşarier.

Opţiunea de şasiu adaptiv (DCC) va fi oferită şi alături de tracţiunea faţă, nu doar alături de cea integrală ca până acum. DCC adaptează amortizoarele după condiţiile de drum sau modul selectat. Şoferul poate alege 3 moduri: Comfort, Normal şi Sport.

Sistemul Kessy cu senzor de mişcare este introdus treptat de Skoda pe toate modelele sale, pentru a reduce riscul ca maşina să fie furată. Kessy este opţional pentru Karoq şi Kodiaq, iar sistemul de transmisie al cheii se opreşte automat după 15 minute de imobilizare – spre exemplu, dacă cheia se află pe o măsuţă sau noptieră. Dacă senzorul cheii detecteză mişcare, funcţia de transmitere se reactivează.

Noul motor TDI de 2 litri şi 190 de cai-putere a fost adăugat pentru Skoda Karoq. Propulsorul respectă norma de poluare Euro 6d TEMP, având convertor catalitic cu injecţie AdBlue şi filtru de particule. Motorul este oferită pe Karoq alături de sistemul de tracţiune integrală şi transmisia DSG cu şapte trepte.

Modelul Skoda Kodiaq 2020 va primi un set noi de jante de aliaj, de 20 de inchi, precum şi un nou sistem de detectare a presiunii în pneuri care funcţionează individual pe fiecare roată, disponibil pentru dimensiuni de la 18 inchi în sus.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide