Skoda Kodiak - noul SUV Skoda

Skoda Kodiak va fi noul ...

Skoda Kodiak - noul SUV Skoda Skoda Kodiak - noul SUV Skoda

Skoda Kodiak va fi noul SUV Skoda, care urmează să îmbogăţească gama constructorului ceh.

Ce ştim până acum despre Kodiak? Va fi construit pe platforma MQB a grupului Volkswagen, iar motorizările vor fi împrumutate de la Tiguan. În ceea ce priveşte designul, cel mai probabil va urma linia adoptată de Fabia, Octavia, Superb&Co, cu lunii drepte şi unghiuri ascuţite.

Noul model Skoda va fi fabricat la uzina din Kvasiny (Cehia), urmând a fi disponibil în variante cu 5 şi 7 locuri.

Skoda Kodiak urmează să fie expus în premieră la Salonul auto de la Geneva, iar lansarea către public se va face în vară.

Citeşte şi GALERIE FOTO. TOP 10 maşini accesibile pe care le au milionarii americani. Leonardo DiCaprio şi Justin Timberlake sunt printre ei

Citeşte şi Primul Mercedes Pick-up va revoluţiona segmentul

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.