Skoda la Salonul Auto de la Geneva 2011

Pentru a scoate în evidenţă realizările anterioare şi noua direcţie, Skoda Auto va prezenta noul design corporate la Salonul Auto de la Geneva 2011. După o creştere extrem de dinamică, în ultimii 20 de ani, şi cele mai bune rezultate de vânzări înregistrate în 2010, Skoda şi-a impus noi obiective. Mai mult, prezentarea mărcii la eveniment va include un automobil concept, care va reflecta noul limbaj de design Skoda.

Skoda la Salonul Auto de la Geneva 2011 Skoda la Salonul Auto de la Geneva 2011

Skoda priveşte realizările din trecutul recent ca pe o bază pentru creşteri ulterioare. În afară de portofoliul său actual, Skoda va prezenta un concept care să reflecte noul limbaj de design al mărcii. Automobilul expune forme clar definite şi un simţ puternic pentru detalii, iar noul logo, pe care-l etalează, va fi utilizat pentru toate modelele Škoda, începând cu 2012.

Prezenţa Skoda Auto la ediţia din 2011 a Salonului Auto de la Geneva subliniază noua direcţie a mărcii. Logo-ul tradiţional al săgeţii înaripate are un nou spectru de culori, pentru a arăta mai distins şi mai precis decât oricând. Noul design corporate va fi adoptat în toate comunicările Skoda, dar şi de către dealerii mărcii. În acest scop, designul şi layout-ul showroom-urilor vor fi şi ele modernizate substanţial.

În 2011 Skoda celebrează 110 ani de eforturi în motorsport. Cu această ocazie, Salonul Auto de la Geneva va fi scena unei premiere, Fabia Monte Carlo, un model ediţie specială cu un şasiu cu setări sport, o imagine dinamică ce include accesorii negre şi interiorul cunoscut de la versiunea RS. Acest model va scoate în evidenţă realizările din motorsport ale companiei Skoda şi va transmite şi clienţilor o parte din bucuria adusă de măreţele victorii. Marca a înregistrat un start extraordinar în cel de-al 110-lea sezon petrecut în motorsport în momentul în care, la sfârşitul lunii ianuarie, Freddy Loix, într-o Fabia Super 2000, a terminat pe locul doi cea de-a 100-a ediţie a Raliului Monte Carlo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.