Skoda lansează Karoq Scout. Care este atracţia principală a noului SUV – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Acum mai bine de 10 ani, Skoda a introdus primul său model Scout bazat pe a doua generaţie Octavia. De atunci, familia Scout a mai inclus şi un Kodiaq. Acum, producătorul de la Mlada Boleslav adaugă un al treilea membru prin lansarea lui Karoq Scout.

La fel ca celelalte două modele, acesta se caracterizează printr-o caroserie şi nişte roţi mai robuste. Clienţii vor putea să cumpere Karouq Scout cu un motor pe benzină TSI de 1,5 litri care livrează 150 de cai putere sau un TDI de 2,0 litri oferit fie cu 150 CP, fie cu 190 CP (140 kW).

Cutia de viteze include o manuală cu şase trepte şi una automată cu şapte trepte cu dublă ambreiaj, DSG fiind oferită pentru cea mai puternică unitate diesel. Skoda Karoq Scout va fi oferit, în standard, cu tracţiune integrală. 

Pentru a-l deosebi de celelalte versiuni Karoq, Skoda i-a oferit lui Scout accente arginii. Cel mai versatil membru al familiei de SUV-uri este dotat cu jante de 18 inci, dar este disponibil şi cu un set de roţi de 19 inchi ca opţional.

În interior, a fost aplicată o combinaţie de negru şi maro, în timp ce scaunele sunt dotate cu inscripţia „Scout”. Skoda îi va pune şi pedale din oţel şi iluminat ambiental LED.

Skoda Karoq Scout va fi expus la Salonul Auto de la Paris din octombrie.

 Comentarii
Inchide