Skoda lansează Karoq Scout. Care este atracţia principală a noului SUV - FOTO

La fel ca celelalte două modele ...

Skoda lansează Karoq Scout. Care este atracţia principală a noului SUV - FOTO Skoda lansează Karoq Scout. Care este atracţia principală a noului SUV - FOTO

Acum mai bine de 10 ani, Skoda a introdus primul său model Scout bazat pe a doua generaţie Octavia. De atunci, familia Scout a mai inclus şi un Kodiaq. Acum, producătorul de la Mlada Boleslav adaugă un al treilea membru prin lansarea lui Karoq Scout.

La fel ca celelalte două modele, acesta se caracterizează printr-o caroserie şi nişte roţi mai robuste. Clienţii vor putea să cumpere Karouq Scout cu un motor pe benzină TSI de 1,5 litri care livrează 150 de cai putere sau un TDI de 2,0 litri oferit fie cu 150 CP, fie cu 190 CP (140 kW).

Cutia de viteze include o manuală cu şase trepte şi una automată cu şapte trepte cu dublă ambreiaj, DSG fiind oferită pentru cea mai puternică unitate diesel. Skoda Karoq Scout va fi oferit, în standard, cu tracţiune integrală. 

Pentru a-l deosebi de celelalte versiuni Karoq, Skoda i-a oferit lui Scout accente arginii. Cel mai versatil membru al familiei de SUV-uri este dotat cu jante de 18 inci, dar este disponibil şi cu un set de roţi de 19 inchi ca opţional.

În interior, a fost aplicată o combinaţie de negru şi maro, în timp ce scaunele sunt dotate cu inscripţia "Scout". Skoda îi va pune şi pedale din oţel şi iluminat ambiental LED.

Skoda Karoq Scout va fi expus la Salonul Auto de la Paris din octombrie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.