Skoda lansează Karoq Scout. Care este atracţia principală a noului SUV – FOTO

Autor: Marius Vișan 31 iul. 2018 Știri auto

Acum mai bine de 10 ani, Skoda a introdus primul său model Scout bazat pe a doua generaţie Octavia. De atunci, familia Scout a mai inclus şi un Kodiaq. Acum, producătorul de la Mlada Boleslav adaugă un al treilea membru prin lansarea lui Karoq Scout.

La fel ca celelalte două modele, acesta se caracterizează printr-o caroserie şi nişte roţi mai robuste. Clienţii vor putea să cumpere Karouq Scout cu un motor pe benzină TSI de 1,5 litri care livrează 150 de cai putere sau un TDI de 2,0 litri oferit fie cu 150 CP, fie cu 190 CP (140 kW).

Cutia de viteze include o manuală cu şase trepte şi una automată cu şapte trepte cu dublă ambreiaj, DSG fiind oferită pentru cea mai puternică unitate diesel. Skoda Karoq Scout va fi oferit, în standard, cu tracţiune integrală. 

Pentru a-l deosebi de celelalte versiuni Karoq, Skoda i-a oferit lui Scout accente arginii. Cel mai versatil membru al familiei de SUV-uri este dotat cu jante de 18 inci, dar este disponibil şi cu un set de roţi de 19 inchi ca opţional.

În interior, a fost aplicată o combinaţie de negru şi maro, în timp ce scaunele sunt dotate cu inscripţia „Scout”. Skoda îi va pune şi pedale din oţel şi iluminat ambiental LED.

Skoda Karoq Scout va fi expus la Salonul Auto de la Paris din octombrie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide