Skoda lansează noul Superb Scout – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 24 mai 2019 Știri auto

Skoda va lansa pentru prima dată o variantă Scout a modelului său Superb, cu un aspect mai dur, tracţiune integrală şi o gardă la sol mai ridicată.

Noul model Skoda Superb Scout va fi oferit sub forma unui break cu 15 mm mai înalt faţă de varianta standard şi un set de accesorii exterioare şi interioare.

Skoda Superb Scout va avea standard jante pe 18 inch, iar modurile de condus disponibile vor include şi varianta Off-road.

Cel mai mare model Skoda ca fi oferit cu două unităţi de 2 litri, una diesel şi una pe benzină. Motorul 2.0 TDI dezvoltă 190 de cai-putere şi un cuplu maxim de 400 Nm, alături de o transmisie automată DSG în 7 trepte. Propulsorul este dotat cu convertor catalictic selectiv cu AdBlue şi filtru de particule, iar norma de poluare îndeplinită este Euro 6DTemp. Opţiunea pe benzină dezvoltă 272 CP, un cuplu maxim de 350 Nm, şi este oferită tot alături de transmisia DSG. Motorul are sistem Start/Stop şi sistem de recuperare a energiei la frânare, şi îndeplineşte norma de poluare Euro 6D Temp.

Spre deosebire de modelul Superb, Superb Scout are bări faţă şi spate redesenate şi ornamente din aluminiu. Grila este şi ea redesenată. Protecţii laterale sunt prevăzute pentru aripi, praguri şi marginile uşilor. Aripile poartă sigle Scout, iar ramele geamurilor şi bările de pe plafon sunt cromate.

Skoda Superb Scout oferă un interior personalizat

La interior, Skoda Octavia Scout vine cu o tapiţerie specială, numele Scout apare pe scaune, iar contracost este disponibilă şi o tapiţerie de piele/Alcantara. Planşa de bord are finisaje asemănătoare lemnului.

Scaunele din faţă sunt încălzite din standard, iar cele din spate pot fi şi ele prevăzute cu această funcţie. Multe accesorii din gama Simply Clever vor fi disponibile şi pe Superb Scout. Noul model Skoda oferă cel mai mare portbagaj din segment, de 660 de litri, respectiv 1950 de litri cu bancheta rabatată. Hayonul poate fi închis electric, dar şi deschis prin mişcarea piciorului sub bara de protecţie din spate.

Ecranul sistemului de infotainment are o grafică specială pentru modelul Scout, dar oferă şi informaţii tipice modelelor destinate terenului accidentat.

Primul model Skoda Scout a fost lansat în 2006, iar modelul Octavia Scout era oferit standard cu tracţiune integrală şi un look distinctiv.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide