Skoda Octavia 2 - 500.000

Aceasta este numărul de Skoda Octavia 2 asamblate de la începutul producţiei în primăvara lui 2004.

Skoda Octavia 2 - 500.000 Skoda Octavia 2 - 500.000

Aniversarea a avut loc pe 20 aprilie la fabrica Skoda din Mlada Boleslav. Modelul aniversar este o Octavia RS cu puternicul motor de 2.0 TFSI şi 200 CP. Comentând evenimentul, Horst Muhl, responsabil pentru producţie şi logistică la Skoda, a spus: “Aş vrea să adaug că pe lângă fabrica din Mlada Boleslav ce a produs 389,697 de vehicule, la numărul rotund au contribuit şi cei din platformele industriale de la Vrchlabi şi Aurangabad, India, cu 105,080 respectiv 5223 de masini asamblate. Am avut nevoie de 26 de luni să ajungem la acest număr rotund, primul model ieşind pe porţile fabricii din Vrchlabi în 3 februarie 2004”

Actuala generaţie s-a lansat acum 3 ani şi se pregăteşte în curând de un facelift. Imediat după apariţia noului model a fost lansată şi Octavia Combi, urmată de versiunea 4x4 în toamnă, pentru ca în 2005 gama să se extindă cu modelele RS. Încă de la lansare, Skoda Octavia a primit numeroase premii, din care amintim “Masina anului” în Cehia, Finlanda, Marea Britanie, Lituania, Bulgaria  şi Ucraina.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.