Skoda Octavia pe locul 1, Renault Clio pe locul 2... în vânzări

După o supremaţie de mai mulţi ani, Renault Clio a fost depăşit de Skoda Octavia în topul vânzărilor maşinilor de import de pe piaţa autohtonă de autovehicule.

Skoda Octavia pe locul 1, Renault Clio pe locul 2... în vânzări Skoda Octavia pe locul 1, Renault Clio pe locul 2... în vânzări

Cu un preţ de 15.000 de euro, Skoda Octavia reuşeşte să pună capăt supremaţiei deţinute de Renault Clio în topul maşinilor de import, conform unei analize realizate de ZF pe baza datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

În primul semestru al acestui an, cel mai bine vândut model de import a fost Skoda Octavia cu peste 2.000 de unităţi, în scădere cu 4% faţă de perioada similară a anului trecut, pe o piaţă care a scăzut cu 18% în acelaşi interval. Pe locul secund s-a poziţionat gama Renault Clio, cu aproape 1.600 de maşini, în scădere cu 40% faţă de perioada similară a anului trecut, în timp ce pe locul trei a urcat VW Golf, depăşind Opel Astra.

Mai multe informaţii pe www.zf.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.