Skoda partener oficial al Jocurilor Olimpice

Skoda este partenerul oficial al Jocurilor Olimpice din Beijing, punând modelul Skoda Octavia la dispoziţia organizatorilor şi sportivilor.

Skoda partener oficial al Jocurilor Olimpice Skoda partener oficial al Jocurilor Olimpice

Anul acesta,  Škoda a devenit maşina oficială a Jocurilor Olimpice de la Beijing. Un total de 650 de automobile Škoda Octavia – în versiunea chineză, cunoscută sub denumirea de Octavia Mingrui - stau la dispoziţia comitetului de organizare a jocurilor olimpice pentru transportul sportivilor şi echipelor tehnice ale acestora.

Grupul Volkswagen a creat un pavilion intitulat “Expoziţia Olimpică”, destinat tuturor vizitatorilor jocurilor olimpice. Aici, aceştia se pot familiariza cu marca Škoda şi cu istoricul ei prin intermediul unor modele precum Škoda “Monte Carlo” şi Octavia Mingrui, model produs în prezent în China.  

La finalul Jocurilor Olimpice, automobilele Škoda Octavia vor fi utilizate şi de participanţii la Paralimpiadă, pentru care Škoda Auto este, de asemenea, partener oficial.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.