Skoda planuri pentru 2011

Skoda va înlocui actualul Octavia Tour cu un model low cost de sine stătător ce se va desprinde de familia de compacte şi va fi fabricat începând cu 2011.

Skoda planuri pentru 2011 Skoda planuri pentru 2011

Modelul low-cost al mărcii cehe Skoda, anunţat încă din 2006, va înlocui din 2010 sau 2011 actuala generaţie a Octavia Tour. "Avem Octavia Tour pe piaţă de peste zece ani şi cred că trebuie să aibă un succesor. La acest lucru ne gândim acum", a declarat pentru MEDIAFAX directorul de comunicare al Skoda Auto, Martin Lauer, la Praga, cu ocazia lansării internaţionale Skoda Octavia facelift, model care va ajunge pe piaţa românească în a doua parte a lunii noiembrie.

Potrivit lui Lauer, o altă variantă analizată este construcţia une imaşini mai mici decât Fabia (cel mai mic model din gama Skoda în prezent - n.r). Avem aceste două opţiuni, dar încă nu ştim dacă va rămâne doar prima variantă sau amândouă. Cert este că nu se exclud una pe cealaltă", a explicat Lauer. Modelul sau modelele low-cost vor fi lansate în 2010-2011, deoarece până atunci Skoda are programate noi modele şi variante restilizate ale celor existente.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.