Skoda pregateşte un SUV cu 7 locuri

Conform declaraţiilor lui Winfried Vahland, constructorul ceh Skoda are în plan lansarea pe piaţă a unui model SUV de mari dimensiuni, bazat modelul Volskwagen CrossBlue.

Skoda pregateşte un SUV cu 7 locuri Skoda pregateşte un SUV cu 7 locuri

Publicaţia engleză Autocar a stat de vorbă cu şeful Skoda, Winfried Vahland, care a dezvăluit faptul că producătorul ceh va lansa în 2016 un SUV mai mare decât Skoda Yeti.

Noul model va fi bazat pe binecunoscuta platformă MQB dezvoltată de grupul VAG şi va fi practic o versiune a modelului de serie Volkswagen CrossBlue. Ca poziţionare pe piaţă, noul SUV Skoda ar putea fi un competitor mai rafinat pentru Kia Sorento şi Hyundai Santa Fe.

În materie de dimensiuni, noul SUV Skoda ar putea măsura 4,6 metri lungime şi va fi oferit în două configuraţii, cu cinci, respectiv şapte locuri.

La capitolul motorizare, SUV-ul ar putea primi propulsoare în patru cilindri, cu capacitatea situată între 1,6 şi 2 l, însă momentan acestea sunt doar speculaţii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.