Skoda reduce producţia

Criza economică loveşte şi estul automobilistic, după ce Dacia anunţă repausuri sistematice, cei de la Skoda se pregătesc de o diminuare a producţiei de 18.000 de unităţi.

Skoda reduce producţia Skoda reduce producţia

Datorită cererii slabe pe piaţa auto europeană, Skoda anunţă o scădere planificată a producţiei de 18.000 de unităţi. Iniţial constructorul din Cehia preconizase o scădere a producţiei finale cu 13.000 de unităţi, dar evoluţia descendentă a pieţei europene au condus la o revizuire nnegativă a acestui plan.

Cu toate acestea, conform MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt Skoda, Jaroslva Cerny, susţine că în acest an Skoda va reuşi să depăşească producţia pe anul precedent, dar nu a precizat un cuantum sau un proces de creştere.

În România nu s-a înregsitrat până în prezent o scădere a cifrelor comerciale Skoda, după primele opt luni din acest an, vânzările mărcii pe piaţa românească avansând cu 16%, la 18.005 maşini. Anul trecut skoda a avut un procent de creştere de 12%, totalizând 23.381 de automobile

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.