Skoda reproduce accidentul lui Kubica

Skoda a realizat într-un poligon de teste o simulare a accidentului lui Robert Kubica cu o Fabia de serie. Putem spune că pilotul polonez a fost extrem de norocos.

Skoda a încercat să reproducă accidentul lui Robert Kubica de anul acesta din Andora într-un poligon. Nu ştim dacă au dorit să ne arate cât de periculoase sunt barierele de protecţie de pe marginea drumului, cât de solide sunt maşinile produse de ei sau cât de norocos a fost pilotul polonez. După simulările realizate pe computer iată şi o simulare cu o Skoda Fabia de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.