Skoda stabileşte un nou record de producţie în 2018: maşina cu numărul un milion

Skoda a produs săptămâna aceasta maşina cu numărul un milion

Skoda stabileşte un nou record de producţie în 2018: maşina cu numărul un milion Skoda stabileşte un nou record de producţie în 2018: maşina cu numărul un milion

Skoda a produs săptămâna aceasta maşina cu numărul un milion, ajungând astfel la acest punct de referinţă cu două săptămâni mai devreme decât în ​​2017.

Pentru al cincilea an consecutiv, numărul de vehicule produse a atins şapte cifre. Noile Skoda KODIAQ şi KAROQ, precum şi noile OCTAVIA şi FABIA au contribuit în mod semnificativ la acest succes.

Chiar şi cu aceste cifre bune strategia continuă şi pentru 2019. Un rol important va fi jucat de noul Skoda SCALA - un vehicul din segmentul A de mare volum pe care cehii în vor adouga în portofoliu.

Maşina cu numărul un milion este o Skoda Fabia 1.0 TSI Moon White. Maşina de mici dimensiuni este cea mai populară din gamă de modele ŠKODA, după cel mai bine vândut model - OCTAVIA.

Cererea constantă pentru SUV-urile Skoda KODIAQ şi Skoda KAROQ evidenţiază succesul campaniei. Este o componentă importantă în producţia tot mai mare şi a jucat un rol semnificativ în succesul cehilor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.