Skoda Superb Estate - schiţe

Vă era dor de breakurile uriaşe de altă dată, gen Volvo şi Opel? Cehii ne vor gratula în această toamnă, la Frankfurt 2009, cu Skoda Superb Combi, ale cărei prime imagini deja încep să apară.

Skoda Superb Estate - schiţe Skoda Superb Estate - schiţe

Superb Combi sau Estate?21.06.2009: UPDATE FOTO

Skoda Superb Combi urmează să apară oficial la Salonul Auto Frankfurt 2009 - iar, dacă tot nu sunteţi convinşi, pe net au apărut şi primele imagini teaser cu maşina care se anunţă a fi unul dintre cele mai mari breakuri ale momentului.

Deocamdată, putem observa că, spre deosebire de Skoda Octavia Combi, partea din spate a breakului Superb va încerca să îmbine spiritul pragmatic cu o linie mai elegantă, luneta hayonului având o înclinaţie destul de mare. Deocamdată, nici o informaţie despre principala caracteristică a maşinii: capacitatea portbagajului.

13.04.2008:

Cei de la Autoexpress prezintă o schiţă a viitorului model Skoda Superb Estate, marele break urmând a debuta pe piaţă la începutul lui 2009.

Bazată pe berlina Skoda Superb, versiunea break va avea o lungime de 4,85 m şi va fi mai înaltă. Deşi încă nu există date în ce priveşte capacitatea portbagajului, aceasta se estimează ca va avea valoarea minimă de 600 de litri. De asemenea, deşi nu există indicaţii că acest break va oferi şi un al treilea rând de scaune, este de aşteptat ca în portbagaj să existe opţiunea unei banchete pentru copii.

Grupurile motorpropulsoare şi transmisiile (printre care şi cea DSG) vor fi preluate de la berlină, nefiind confirmată o versiune cu tracţiune integrală. Preţurile ar urma să fie superioare cu 2.500 euro faţă de versiunile cu aceleaşi motorizări ale berlinei Skoda Superb.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.