Skoda Superb - prima serie

Prima serie a noului Skoda Superb a ieşit de pe linia de producţie, oficializarea evenimentului va avea loc azi (4.04.2008) la fabrica din Kvasiny, Cehia.

Skoda Superb - prima serie Skoda Superb - prima serie
Noua generaţie de Skoda Superb a fost lansată în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2008. Clienţii vor avea la dispoziţie trei motorizări pe benzină: 1,4 TSI cu 125 CP, 1,8 TSI cu 160 CP, varianta de top este un 3,6 V6 FSI de 260 CP, care va beneficia şi de tracţiune integrală şi va atinge 250 km/h. În ceea ce priveşte propulsoare diesel, cei interesaţi de acestea vor putea să aleagă dintre cele trei propuneri disponibile momentan: 1,9 TDI de 105 CP, 2,0 TDI de 140 CP şi un common-rail de 2,0 litri, care dezvoltă 170 CP, în condiţiile unui consum mediu de numai 6,0 litri/100 km.

Noua Skoda Superb va fi asamblată începând de anul viitor şi la fabricile partenere din India şi Ucraina.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.