Skoda Superb - schiţe

Deşi printre planurile concernului VW de reducere a cheltuielilor se număra şi tragerea pe linie moartă a succesorului marii berline Superb, se pare că "next generation" va apărea în curând pe piaţă.

Skoda Superb - schiţe Skoda Superb - schiţe
Bazată pe mecanica precedentului VW Passat, Skoda Superb a intrat pe piaţă în 2001, înregistrând un succes neaşteptat, datorită raportului foarte bun între preţ şi ceea ce oferea la nivelul spaţiului şi al calităţii. Pe de altă parte, în Europa de Est a devenit chiar un concurent puternic pentru Passat, astfel că un eventual urmaş a început să fie pus sub semnul întrebării. Teoretic.

Practic, Superb este o berlină clasică şi fără pretenţii exagerate în materie de inovaţii, în timp ce noul Passat este o maşină modernă, pentru clienţii noului mileniu. Deci, de ce nu ar putea coexista cele două maşini, dacă folosesc filosofii diferite - cam ca în cazul cuplului Audi A8 şi VW Phaeton. Cei de la motorauthority.com au deja o idee despre cum ar putea arăta noua berlină a cehilor, care nu va fi cu mult diferită, adoptând un stil sobru de berlină clasică în trei volume. Partea mecanică va fi cel mai probabil împrumutată de la Passat, deci la nivelul motorizărilor şi al transmisiilor nu vom avea parte de nici o surpriză.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.