Slalom pe zăpada cu Felipe Massa şi Fernando Alonso la bordului lui Ferrari FF

Fernando Alonso şi Felipe Massa s-au luat la întrecere pe o pârtie de schi la bordului noului Ferrari FF. Vezi cine a ieşit câştigător.

Cursa pe pârtia de ski Madonna di Campiglio, efectuată de piloţii Ferrari de Formula 1 Fernando Alonso şi Felipe Massa, a devenit deja tradiţie.. Fernando Alonso a declarat că "este incredibil cât de uşor se poate conduce Ferrari FF pe o suprafaţă acoperită cu zăpadă, oferind un nivel de performanţă foarte ridicat".

"Cel mai incredibil aspect al acestei maşini este că, nu ai nevoie să compromiţi confortul în favoare performanţelor, indiferent de suprafaţa de rulare. În plus este perfectă pentru utilizarea zilnică", a declarat Felipe Massa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.