Smart a făcut o reclamă cu copii care înjură (VIDEO)

Ca să promoveze noile modele din gamă, producătorul Smart a publicat o reclamă în care copiii spun cuvintele pe care le învaţă uneori de la părinţii neatenţi.

Smart a făcut o reclamă cu copii care înjură (VIDEO) Smart a făcut o reclamă cu copii care înjură (VIDEO)

Când ai o maşină mare şi vrei să parchezi, s-ar putea să nu găseşti un loc suficient de încăpător, aşa că arunci o mică înjurătură printre dinţi, cu speranţa că juniorul de pe bancheta din spate nu o să te audă. Partea proastă (ca părinte) este că odraslele aud tot, aşa că preiau imediat înjurăturile pe care le aud.

Cam asta este ideea din spatele reclamei făcute de Smart pentru a promova noile lor modele - Fortwo şi Forfour. Cu alte cuvinte, dacă ai avea o maşină „smart”, ai încăpea aproape oriunde, iar copiii tăi ar vorbi frumos tot timpul.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.