Smart - accident

Smart-ul se dovedeşte o piatră destul de tare pentru două camioane, care au încercat un "un-doi" cu micuţul vehicul, şoferul reuşind să scape cu urmări minime din coliziunea cu cei doi coloşi.

Smart - accident Smart - accident
Smart - accidentScenariul este simplu: pe o stradă din Canada, un şofer de camion neatent reuşeşte să "degajeze" un nevinovat smart, la preluare  intervine un alt vehicul comercial venind din sens opus.Deşi am putea  crede că  deznodământul după succesiunea "sut  şi stop pe capotă"  a fost unul nefericit ,  şoferul  citadinei  a ieşit dintre fiarele contorsionate pe propriile picioare, speriat doar de experienţa prin care a trecut.

De fapt, sintagma "fiare contorsionate" nici nu prea se aplică, după cum putem observa celula de siguranţă a absorbit destul de bine şocurile, singurele care au avut de suferit fiind panourile exterioare de plastic. Totuşi ţinând cont că aceste suprafeţe din material compozit sunt oricum interschimbabile, ne aşteptăm ca nota de plată să nu fie foarte mare, raportat la gravitatea accidentului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.