smart Brabus electric drive şi ebike debutează la Geneva 2012

Tunerul german îşi pune amprenta asupra primului smart electric, pe care îl aduce la salonul elveţian alături de ebike, conceptul unei biciclete electrice.

smart Brabus electric drive şi ebike debutează la Geneva 2012 smart Brabus electric drive şi ebike debutează la Geneva 2012

smart fortwo electric drive este în avangarda maşinilor electrice care se pregătesc să intre pe piaţă anul acesta, dar se pare că tunerii de la Brabus nu consideră suficientă atitudinea eco a citadinei. Fără nicio prejudecată legată de oportunitatea preparării maşinilor electrice, Brabus a pus mâna pe versiunea electrică de smart, pe care o va aduce la Salonul Auto Geneva.

Vizual, smart Brabus electric drive se diferenţiază faţă de fratele său de serie prin verdele electrizant al celulei tridion, precum şi al oglinzilor retrovizoare, dar şi prin carcasa neagră a farurilor. O nouă suspensie va modifica favorabil ţinuta de drum a maşinii, prin garda la sol scăzută cu 10 mm. Dinamismul maşinii va fi, însă, susţinut de cea mai importantă modificare, şi anume de cea adusă micului propulsor electric.

Acesta a fost upgradat de la 75 CP la 82, cuplul ajungând la 135 Nm. Interiorul este şi el adaptat la specificul Brabus, prin intermediul ornamentelor colorate în acelaşi verde ce îmbogăţeşte şi exteriorul, precum şi prin noua tapiţerie de piele. Totuşi, acest smart nu este singurul punct de atracţie pa care mizează Brabus în cadrul Salonului Auto Geneva.

Brabus ebike este un concept deosebit, ce porneşe de la ideea unei biciclete, pentru a oferi o soluţie alternativă de transport urban. ebike oferă patru nivele de putere, cel din urmă oferind cel mai mar potenţial. Bicicleta vine cu aceleaşi culor ca şi smart Brabus electric drive, iar de propulsie se ocupă un motor electric de 500 de waţi. Ambele creaţii Brabus sunt destinate producţiei de serie, iar în cursul acestui an vor ajunge la vânzare pe 12 pieţe internaţionale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.