Smart Fleet Solution, prima aplicaţie pentru mentenanţa preventivă al flotelor auto

Prin Smart Fleet Solution managerul de flota are acces instant la date practice legate

Smart Fleet Solution, prima aplicaţie pentru mentenanţa preventivă al flotelor auto Smart Fleet Solution, prima aplicaţie pentru mentenanţa preventivă al flotelor auto

Smart Fleet Solution (SFS) este prima soluţie de software integrat pentru managementul mentenanţei preventive al flotelor auto. Aplicaţia a fost finalizată de Connections, lider pe piaţa de digital transformation din România, Bulgaria şi Serbia. 

Aplicaţia Smart Fleet Solution este destinată companiilor de transport care deţin sau gestionează flote auto importante - autovehicule pentru transportul persoanelor, al mărfurilor, remorci sau vehicule specializate pentru industrie.


Prin Smart Fleet Solution managerul de flota are acces instant la date practice legate de funcţionalitatea echipamentelor, durata şi stadiul de viaţă al acestora la momentul achiziţionării şi în orice moment al utilizării.

Aplicaţia permite urmărirea în timp real a vehiculelor în service şi a performanţei service-urilor partenere în ceea ce priveşte timpii de aşteptare şi calitatea lucrărilor.

Alte utilizări sunt legate de integrarea unor instrumente automate de masurare a anvelopelor, integrarea cu sisteme de planificare a curselor, automatizarea introducerii facturilor de service, raportarea în timp real a problemelor semnalate şoferi, identificarea timpilor pierduţi inutil de camioane şi şoferi.
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.