Smart Fortwo 4×4? Se poate – GALERIE FOTO + VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Când vine vorba de caracterul lor practic, maşinile de oraş produse de Daimler nu bifează prea multe perfromanţe, dar asta nu înseamnă că nu au alte calităţi. Este mic, îndrăzneţ şi foarte uşor de parcat în mediul urban, dar nu l-am vedea prea bine circulând pe teren accidentat. Ceea ce-l face de obicei şi mai atrăgător este doar tuning-ul celor de la BRABUS, care oferă propria versiune special preparată.

Cu toate acestea, atunci când pasiunea este mare şi există şi un sprijin financiar nu există nicio limita în materie de tuning, ne dovedeşte acest ucrainean care a transformat un Smart Fortwo într-un off-roader. Acesta a folosit piese vechi de la un Volkswagen, o Honda şi un Mitsubishi, pentru a-şi duce la îndeplinire planul, potrivit Carscoops.com.

I-a fost crescută garda la sol, suspensia i-a fost înmunătăţită şi i-au fost montate anvelopele corespunzătoare pentru a face faţă pe toate tipurile de teren; dar acestea sunt suficiente pentru a-l numi off-roader? Ei bine, după ce veţi vedea clipul video vă veţi convinge şi singuri dacă merită această calitate. 

GALERIE FOTO


Tags:


Comentarii
Inchide