smart ForTwo Brabus vine la Geneva. La ce putere să ne aşteptăm?

Micul smart îşi va face apariţia la Salonul Auto de la Geneva în versiunea Brabus. Prima imagine a fost deja publicată.

smart ForTwo Brabus vine la Geneva. La ce putere să ne aşteptăm? smart ForTwo Brabus vine la Geneva. La ce putere să ne aşteptăm?

Nu ştim alţii cum sunt, însă noi abia aşteptăm să vedem ce va putea face noul smart Brabus. În ciuda faptului că nu arată ca şi cum ar fi genul de maşină demnă de alergătură, ecuaţia motor spate + trasmisie spate ne-a dus cu gândul la comparaţia anecdotică smart – Porsche. Desigur, nu îndrăznim să o spunem cu voce tare, căci nu vrem să riscăm ca lumea să o ia în serios.

smart a anunţat că la Salonul Auto de la Geneva 2015 vom vedea în premieră noul ForTwo Brabus, publicând şi două imagini cu viitoarea versiune sportivă a citadinei. Ceea ce ne interesează cel mai mult este, momentan, ascuns: ce va avea noul smart sub podeaua portbagajului şi câţi cai-putere va livra?

Deocamdată putem să presupunem că pe puntea spate va sta un motoraş de 0,9 litri, în trei cilindri, care la dezvolta undeva la 120 de cai-putere. N-o fi mult, însă trebuie să nu uităm că vorbim, totuşi, de o maşinuţă de oraş care nu cântăreşte decât 900 de kilograme.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.