Smart ForTwo - Rechemare în service

Nemţii de la Smart s-au gândit să va face o surpriză la o dată nedeterminată după ce aţi cumpărat maşina şi să o transforme în Speedster. Nu vă convine? Mergeţi la service cu ea.

Smart ForTwo - Rechemare în service Smart ForTwo - Rechemare în service

Americanii de la NHTSA au găsit o problemă cu vopseaua a 43 de bucăţi Smart ForTwo. Se pare că parbrizul şi acoperişul modelului german sunt prinse de caroserie cu un adeziv, dar intre acestea se mai află şi un strat de vopsea. Care dacă nu este bine aplicat, se desprinde de tabla şi odată cu el şi pabrizul.

Modelele cu probleme vor fi rechemate în service şi reparate pe banii Mercedes-Benz.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.