Smart nu moare, dar se transformă total. Conducerea Mercedes a luat decizia radicală

Noul Smart, o surpriza care va schimba piaţa

Smart nu moare, dar se transformă total. Conducerea Mercedes a luat decizia radicală Smart nu moare, dar se transformă total. Conducerea Mercedes a luat decizia radicală

Dieter Zetsche, care încă mai ae mandat de CEO până va pleca la TUI – companie de turism -, a comunicat în conferinţa anuală a acţionarilor Mercedes-Benz ce se va întâmpla cu Smart din douăzec-douăzeci, încolo. Maşina va mai exista la vânzare în Europa, numai în variantă electrică. În SUA nu e încă sigură aceeaşi politică de vânzări pentru că, aşa cum a spus Zetsche, până acum s-au vândut numai 280 de maşini electrice Smart For Two, adică în primul trimestru din 2018. Daimler are de gând să introducă în fiecare clasă cel puţin o maşină electrică sau hibridă, până în 2022. În planurile cincinale se califică şi vehicolele comerciale, camioanele şi autobuzele. Dieter Zetsche îşi începe treaba la TUI, din octombrie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.