Smart Vs. Mercedes în parcare. Smart câştigă cu un mesaj de CASCO

Voi ce faceţi când găsiţi maşina blocată...

Smart Vs. Mercedes în parcare. Smart câştigă cu un mesaj de CASCO Smart Vs. Mercedes în parcare. Smart câştigă cu un mesaj de CASCO

 


Voi ce faceţi când găsiţi maşina blocată? Dacă nu v-aţi confruntat niciodată cu această problemă e bine, dar dacă pe viitor vă veţi confrunta vă recomandăm să urmaţi exemplul acestui şofer britanic.

Acesta şi-a găsit Smart-ul blocat de un Mercedes, şi cel mai bun lucru pe care a găsit să-l facă a fost să-i scrie un mesaj, informează Indy100.independent.co.uk. Şi nu cu ranga, cum s-ar face pe la noi prin cartierele mărginaşe, ci un mesaj ironic scris cu pixul pe o hârtie.

Mesajul suna astfel:

”Foarte curajos din partea ta să-ţi parchezi Mercedesul atât de aproape de Smartul meu pe care, apropo, nu dau doi bani”.

Totuşi, din moment ce Mercedesul e parcat atât de lipsit de respect faţă de Smart, nu credem că şoferul va simţi ironia mult prea fină. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.