Smartogo - serviciul care te anunţă ce probleme are maşina ta înainte ca ele să-ţi cauzeze stricăciuni

O companie auto din România încearcă să combine tehnologia IT existentă pentru a face ca maşinile ...

Smartogo - serviciul care te anunţă ce probleme are maşina ta înainte ca ele să-ţi cauzeze stricăciuni Smartogo - serviciul care te anunţă ce probleme are maşina ta înainte ca ele să-ţi cauzeze stricăciuni

O companie auto din România încearcă să combine tehnologia IT existentă pentru a face ca maşinile să fie în permanenţă conectate cu service-ul. Acest lucru ar putea prelungii considerabil viaţa maşinilor impiedicând agravarea unor avarii care ar atrage după ea alte stricăciuni, informează wall-street.ro

Deşi pare greu de crezut că un service face o mişcare care ar putea să îi aduca mai puţini clienţi, şeful acesteia consideră că este mult mai important să pui la dispoziţie servicii care să aducă valoare reală şi eficientă clientului decât să te concentrezi exclusiv pe obiectivele pe termen scurt.

Citeşte şi GALERIE FOTO Maşinile mogulilor IT

Citeşte şi FOTO Cum a reuşit un preot să aibă acest număr imposibil la maşină

Citeşte şi GALERIE FOTO. Un şofer care a confundat intrarea pentru pietoni a unui supermarket cu ieşirea din parcare

Antreprenorul Paul Badea JR spune că serviciul Smartogo este un business de tehnologie şi nu unul auto. Badsi este singurul partener în momentul de faţă, dar Smartogo işi propune ca până în vara anului 2016 să stabilească parteneriate cu 19 reparatori autorizaţi din Bucureşti şi provincie.

Pretul serviciului SmartoGo destinat persoanelor fizice este de 14 euro pe luna în care sunt incluse maşină la schimb, preluare-predare la domiciliu, asistenţă rutieră pe teritoriul României, notificare erori, remindere pentru ITP, Casco şi revizii.

Citeşte şi Ce maşină conduce Simona Halep - GALERIE FOTO

Citeşte şi TEST DRIVE: În lupta din clasa medie, Renault are un Talisman norocos - VIDEO + GALERIE FOTO

Citeşte şi TEST DRIVE: În lupta din clasa medie, Renault are un Talisman norocos - VIDEO + GALERIE FOTO

Citeşte şi Dacia a lansat cutia automată Easy-R

Citeşte şi Modele Dacia de după 2005 care nu au mai prins linia de producţie

Citeşte şi GALERIE FOTO Ce maşini poţi cumpăra în România cu 8000 de euro

Citeşte şi Ce maşini poţi cumpăra în România cu 7000 de euro. GALERIE FOTO

Citeşte şi GALERIE FOTO Ştiai de Rodica, GAL sau M.R.? Astea sunt doar câteva dintre maşinile româneşti necunoscute

Citeşte şi GALERIE FOTO. Ce "monştri" militari se produc în România

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.