SMS-ul la volan ucide

Singura activitate atunci când cineva este la volan ar trebui să fie condusul. Din păcate, foarte mulţi şoferi au tot felul de alte activităţi la volan. Cea mai periculoasă dintre ele este utilizarea telefonului. Aici puteţi găsi dovada acestui fapt.

Chiar dacă s-au inventat o serie de dispozitive de tip "mâini libere" foarte mulţi şoferi preferă să vorbească la telefon "tradiţional", şi asta în timp ce conduc. Dar, există ceva mai periculos decât vorbitul la telefon...scrierea de sms-uri în timpul condusului. Urmăriţi mai jos un material video care demonstrează cât de periculoasă este aceasta acţiune la volan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.