Snow Date - Cea mai nouă reclamă Mercedes îţi va atinge coarda sensibilă [VIDEO]

“Snow Date” (întâlnire pe zăpadă)...

Snow Date - Cea mai nouă reclamă Mercedes îţi va atinge coarda sensibilă [VIDEO] Snow Date - Cea mai nouă reclamă Mercedes îţi va atinge coarda sensibilă [VIDEO]

Noua reclamă de la Mercedes-Benz 4MATIC, denumită “Snow Date” (întâlnire pe zăpadă), speculează vremea de afară, subliniind că oricât de tare ar ninge nimic nu îţi poate strica planurile. Mercedes-Benz 4MATIC cu tracţiune integrală poate face faţă cu brio oricăror condiţii de vreme, aşa că nu vei întrâzia la întâlnire, chiar dacă eşti doar un puşti care merge la prima întâlnire.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.