Snowkhana: Mini-Gymkhana cu un Ford Fiesta de jucărie. VIDEO

Ford revine cu tradiţia începută anul trecut în preajma sărbătorilor şi publică al doilea episod din seria Snowkhana, cu un Ford Fiesta în miniatură drept protagonist, similar ca în seria de cascadorii realizate în realitate de Ken Block.

Snowkhana: Mini-Gymkhana cu un Ford Fiesta de jucărie. VIDEO Snowkhana: Mini-Gymkhana cu un Ford Fiesta de jucărie. VIDEO

Pentru că e perioada poveştilor şi a personajelor de basm şi film, cei de la Ford sau gândit la un mix inedit. Pe de o parte, avem un Ford Fiesta în miniatură, replică fidelă a maşinii manevrate de Ken Block şi un decor care ne duce cu gândul la pelicula Toy Story.

Din distribuţia filmuleţului nu lipsesc personaje precum Moş Crăciun, Darth Vader, un dinozaur şi alte maşini în miniatură, semn că Ovalul Albastru nu duce lipsă de creativitate. Cum se termină acţiunea, aflaţi din videoclipul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.