ŞOCANT: vezi cum arată tsunami de la volan!

O cameră de filmat dintr-o maşină care rula pe şosea când teribilul val a lovit coastele Japoniei a surprins o mică parte din evenimente. Vezi ce se întâmplă când te prinde un tsunami în maşină!

Care sunt termenii cei mai potriviţi pentru a descrie ce a simţit şoferul maşinii din imagini pus în faţa forţei dezlănţuite a naturii? Greu de spus, însă imaginile de-a dreptul terifiante ne arată cum, în doar câteva secunde, apele pot distruge tot.

Pare chiar miraculos faptul că maşina din care se filma nu s-a răsturnat, ci, după ce a fost lovită de ape, a început să plutească la orizontală. De remarcat cum maşina din faţă pur şi simplu dispare îngiţită de ape, iar construcţiile din partea stângă sunt pur şi simplu rase de valuri.

VEZI AICI TSUNAMI FILMAT DIN MAŞINĂ!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.