Şofer de Audi conduce nebuneşte prin Turcia. Nimeni nu-l aplaudă. VIDEO

Un şofer de Audi consideră că traficul e numai bun pentru a se dezlănţui la volan, şi o face punând în pericol pe toată lumea. Deocamdată a scăpat teafăr...

Şofer de Audi conduce nebuneşte prin Turcia. Nimeni nu-l aplaudă. VIDEO Şofer de Audi conduce nebuneşte prin Turcia. Nimeni nu-l aplaudă. VIDEO

Are talent şoferul de mai jos? Are. Cu carul. Ştie când să accelereze, când să frâneze, cât să accelereze şi cât să frâneze, dar mai ales ştie să nu bruscheze maşina atunci când îi dictează rapid trasa perfectă.

Toate acestea nu valorează doi bani, având în vedere că le face pe un drum public extrem de aglomerat, şi le face în mare viteză, uneori la doar câţiva centimetri de o catastrofă. Am avea o rugăminte la toţi băieţii care au astfel de maşini puternice şi pe care-i mănâncă degetele să se dea viteji: mergeţi, fraţilor, pe circuit şi dezlănţuiţi-vă acolo. Altminteri, nu sunteţi decât nişte potenţiali criminali la volan. Precum cel de mai jos.

Şi dovada că un lucru mic poate genera oricând un accident...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.