Şofer de BMW, bate doi angajaţi ai unei spălătorii pentru un motiv prostesc - VIDEO

Clientul a fost nemulţumit că angajaţii ...

Un clip video filmat în localitatea Stupino, lângă Moscova, surprinde momentul în care un şofer de BMW ia la bătaie doi muncitori de la o spălătorie, pentru un motiv stupid: îi spălau maşina prea încet.

Clientul a fost nemulţumit că angajaţii spălătoriei se mişcau prea greu, deşi era 3 jumătate dimineaţa, aşa că le-a dat fiecăruia câte un pumn. Unul dintre bărbaţi a căzut pe spate şi s-a lovit foarte tare la cap. 

Muncitorul imigrant de 39 de ani a fost dus de urgenţă la spital unde a intrat în comă, dar a murit curând din cauza leziunilor grave la cap.

Cel de-al doilea om a fost şi el rănit, dar viaţa nu i-a fost pusă în pericol.

Agresorul a fost reţinut si riscă 8 ani de închisoare pentru ucidere din culpă. 

CITEŞTE ŞI: Clipul care ne arată că stereotipurile despre soferii de BMW sunt adevărate - VIDEO

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.